Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások

Hírek

Érszűkület kezelése helyett megelőzés
Megbízható vállalkozások

Hazánkban sajnos évről évre nő a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők aránya. A keringési rendellenességek az alapvetően egészséges fiatalok, középkorúak esetében épp úgy kialakulhatnak, mint ahogy az idősebbeknél. Tovább »

Címkék: Érszűkület kezelése
Dátum: 2019-11-11
Mennyivel nyújtanak többet a prémium szolgáltatások?
A siker eszközei

Amikor egy vállalkozónak arról kell döntést hoznia, hogy milyen szolgáltatásokat vegyen igénybe annak érdekében, hogy a weboldala nagyobb látogatottságra tegyen szert, akkor bizony széles repertoár áll rendelkezésére. Tovább »

Címkék: Prémium szolgáltatások
Dátum: 2019-10-16
Mennyibe kerül 2019-ben a linképítés?
Üzleti tanácsok

A minőségi linkek szerzése fontos ahhoz, hogy a weboldalak jó helyezést érjenek el a Google rangsorában. Ilyenkor persze felmerül a kérdés, hogy mennyit kell fizetni azért, hogy a linkszerzés kellőképpen eredményes legyen? Tovább »

Címkék: Linképítés
Dátum: 2019-10-02
Az inbound és outbound marketing
Üzleti tanácsok

A marketing szinte egyidős a cégek, vállalkozások megjelenésével, hiszen a vezetőknek az a cél lebeg a szemük előtt, hogy minél szélesebb körben tegyenek szert az ismertségre. Tovább »

Címkék: Online marketing
Dátum: 2019-09-26
Nem csupán csillogó ékszer, hanem Swarovski
Megbízható vállalkozások

Gyémántot mindenkinek! – ez volt Daniel Swarovski jelmondata, amikor egy speciális kristályvágógépen dolgozott. A cseh származású Swarovski újításával képes volt csillogó üvegkristályokat létrehozni, hogy azokból ékszerek készülhessenek. Tovább »

Címkék: Swarovski ékszerek, Swarovski webáruház
Dátum: 2019-09-18
Gyermek balett Érden és környékén
Szórakozás

A balett egy olyan művészet, amelyet már érdemes lehet elég kis kortól elkezdeni, hiszen nagyon jól lehet tanítani. A foglalkozások nagy hangsúlyt fektetnek a helyes testtartásra, a zenés alapoknak köszönhetően pedig játékosak és meseszerűek az elsajátított gyakorlatok. Tovább »

Címkék: Gyermek balett
Dátum: 2019-07-26
Mi okozhat kellemetlen leheletet?
Megbízható vállalkozások

A rossz lehelet nagyon sok embernek okozhat kellemetlen helyzeteket, legyen szó tárgyalásról, randevúról vagy egy baráti közösségben történő beszélgetésről. Sokan ezért hordanak maguknál különböző mentolos cukorkákat és rágógumikat, de ezek a problémát csak felületesen kezelik, ráadásul roncsolhatjuk a fogak egészségét is. Tovább »

Címkék: Fogászat Győr
Dátum: 2019-06-27
Érdekességek a Bleach anime sorozatról
Szórakozás

A Bleach egy manga stílusban készített japán képregény, ami nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években. A történet főszereplője Kuroszaki Icsigo, akinek sikerül megszereznie az egyik halálisten, Kucsiki Rukia természetfeletti erejét, és ennek köszönhetően be tudja teljesíteni a küldetését. Tovább »

Címkék: Bleach anime sorozat
Dátum: 2019-06-05
Hogyan lesz hatékonyabb az ipari takarítás?
Megbízható vállalkozások

Amikor egy nagy alapterülettel rendelkező ipari épület, üzem, műhely vagy raktárhelyiség kitakarítására kerül sor, akkor felmerülhet a kérdés, hogyan lehet felgyorsítani és hatékonyabbá tenni a munkafolyamatot. Tovább »

Címkék: Takarítás Tatabánya
Dátum: 2019-05-14
Személygépkocsi fenntartási költség nélkül
Megbízható vállalkozások

A gépkocsi bérlés vitathatatlanul számos előnnyel jár, nem is véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend immáron hazánkban is. Ha például csak havonta néhány alkalommal, egy-egy vidéki kiruccanás vagy az éves nyaralás esetén van szüksége autóra. Tovább »

Címkék: Autóbérlés
Dátum: 2019-04-23
Nem elégedett jelenlegi webáruházával?
Megbízható vállalkozások

Nagyon sok webáruház tulajdonos nem elégedett a saját weboldalával, hiszen lassú, nem reszponzív és még forgalom sincs rajta. Akkor nem is érthető, miért tartják fenn? A fokuszwebaruhaz.hu csapata pontosan ilyen feladatokra specializálódott. Tovább »

Címkék: Webáruház elemzés
Dátum: 2019-04-10
A forgalomnövelés sokba kerül?
Megbízható vállalkozások

Erre a kérdésre nem könnyű választ adni, mert számtalan megoldás létezik. A lényeg az, hogy mindenkinek meg kell tapasztalnia a saját szakterületén bevált módszereket, hiszen nem mindegyik forgalomnövelő megoldás egyformán hatékony. Tovább »

Címkék: Forgalomnövelés
Dátum: 2019-04-04
Ingyenes Java tanfolyam kezdő programozóknak
A siker eszközei

A csapból is az folyik, hogy Magyarországon nincs elég informatikus, kevés a programozó. Ezen a problémán próbál meg javítani pastecode.eu egy ingyenes Java tanfolyammal, amit kezdők számára fejlesztettek ki. Tovább »

Címkék: Ingyenes Java tanfolyam
Dátum: 2019-04-01
Tanácsok az optimalizált szövegíráshoz
Üzleti tanácsok

Sokan döntenek úgy, hogy maguk veszik kezükbe a weboldalukon elhelyezett szövegeket, és mindent megtesznek azért, hogy a legoptimalizáltabb szövegeket állítsák elő. Tovább »

Címkék: Optimalizált szövegírás
Dátum: 2019-03-29
A masszázs bevezetése az üzleti életbe
Szórakozás

A történelem valószínűleg legrégibb gyógymódját, a masszírozást a Távol-Keleten már időszámításunk előtt 3000 óta gyakorolják. Az ókori görög orvosok is nagy szakértelemmel masszíroztak merev és fájdalmas testrészeket olajjal. Tovább »

Címkék: Üzleti hírportál
Dátum: 2019-03-27
A minőségi linkek sokat lendítenek egy weblapon?
A siker eszközei

A legtöbb marketing szakember nincs tisztában a keresőoptimalizálási szabályokkal, tehát nem is igazán mondhatóak SEO szakembernek. A tartalom minősége és a kulcsszavak aránya fontos, de önmagában nem elegendő. Tovább »

Címkék: Minőségi linkek
Dátum: 2019-03-25
A sikeres karrier egyik alapja a nyelvtanulás
Üzleti tanácsok

A Központi Statisztika Hivatal (KSH) adatai alapján 1989 és 2018 között növekedett a nyelvtanulók száma. Mára pedig egyre népszerűbbé vált az otthonról történő, vagy más néven online nyelvtanulás. Tovább »

Címkék: Sikeres karrier
Dátum: 2019-03-22
A vállalkozók többsége nem beszél idegen nyelvet
Üzleti tanácsok

A legfrissebb felmérések szerint a vállalkozók többsége nem beszél semmilyen idegen nyelvet, ezért nehezebben tudnak nyitni külföldre. Ma már nagyon sok online lehetőség áll a rendelkezésükre, de mégis kevesen élnek vele. Tovább »

Címkék: Vállalkozói blog
Dátum: 2019-03-20
Mitől számít jónak egy honlap?
Üzleti tanácsok

Ma már nem elég a puszta online jelenlét egy cégnek, a siker érdekében mindenkinek csak profi honlapban érdemes gondolkodnia. Az alábbi bejegyzésben néhány egyszerű, de hasznos tanácsot adunk azoknak, akik weblapkészítésre adják a fejüket. Tovább »

Címkék: Honlapkészítés Budapest
Dátum: 2019-03-18
Érthetően a keresőoptimalizálásról
A siker eszközei

Sokan még ma sem tudják, hogy mit jelent pontosan a keresőoptimalizálás. Pedig egy vállalkozás jövője múlhat azon, hogy a weboldalra érkező felhasználó és az adott honlap között milyen viszony alakul ki. Tovább »

Címkék: Keresőoptimalizálás Győr
Dátum: 2019-03-15
Megszavazta a műanyag tilalmat az EU
Környezet

Sajnos a mai kor egyik legnagyobb problémája a rengeteg műanyag hulladék feldolgozása és tárolása. Erre még nemigazán van széles körben elterjedt megoldás az EU-ban. Tovább »

Címkék: Hírportál
Dátum: 2019-03-11
Programozási alapismerek elsajátítása
A siker eszközei

Egy adott szakterületen való kiteljesedés minden ember alapvető igénye, ami nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy az illető sikeres legyen az életben. Egy olyan szakma, mint a programozás remek lehetőséget kínál az önmegvalósításra. Tovább »

Címkék: Programozás oktatás
Dátum: 2019-03-08
Filmnézés extrákkal a budapesti mozikban
Szórakozás

Moziba menni mindig jó döntés, hiszen a nagyméretű vetítővászon, a Dolby Sorround hanghatás és a kényelmes elhelyezkedést biztosító székek élvezetessé teszik a kikapcsolódást. Tovább »

Címkék: Mozifilmek
Dátum: 2019-03-06
Érdekességek a viccekről
Szórakozás

A viccek fontos szerepet töltenek be a mindennapokban, hiszen minden helyzetben jobb kedvre tudják deríteni azokat, akik hallják vagy olvassák őket. Azt, hogy pontosan mi váltja ki ezt a hatást, már sokan vizsgálták az évek során. Tovább »

Címkék: Viccek
Dátum: 2019-03-01
Miért fontos a reszponzív webáruház?
A siker eszközei

Ha még soha életében nem hallotta azt a kifejezést, hogy reszponzív webáruház, ne ijedjen meg, nem felfoghatatlan kifejezésről van szó. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy minden mobilról megnyitható legyen a honlap. Tovább »

Címkék: Webáruház készítés
Dátum: 2019-02-26
Mi a gingvitis és parodontózis?
Megbízható vállalkozások

A gingvitis csak egy gyulladás a fogínyben, a parodontózis (fogágybetegség) egy későbbi stádium, amely aztán az íny, az állcsont és a gyökerek károsodásához vezethet. Tovább »

Címkék: Üzleti partnerek
Dátum: 2019-02-22
Online nyelvtanulás előnyei
Üzleti tanácsok

Az online nyelvoktatás nagy előnye, hogy nem kell az utazás fáradságával törődnie, hiszen nem igényli, hogy Ön utazzon. Saját, kényelmes szobájából nyílik lehetősége, hogy megtanulja a kiválasztott nyelvet. Tovább »

Címkék: Online szolgáltatások
Dátum: 2019-02-22
Három új kalandjáték, amiket érdemes kipróbálni
Szórakozás

Nem számít, hogy online vagy offline gamer magazin kerül-e valaki szeme elé, az ott található tartalom elolvasása minden esetben remek szórakozást nyújt. A legfőbb téma mi más lenne, mint a számítógépes játékok. Tovább »

Címkék: Gamer magazin
Dátum: 2019-02-13
Laptop szerviz Tatabánya területén
Megbízható vállalkozások

A városban több szerviz is működik, de nem mindegyik ugyanolyan hatékony. A legtöbb esetben sokat kell várni a javításra, és még drága is a szolgáltatás. Szerencsére van egy, amelyik toronymagasan kiemelkedik a többi közül. Tovább »

Címkék: Laptop szerviz Tatabánya
Dátum: 2019-01-30
A gyógynövények királya
Környezet

Több ezer éven át a kínaiak úgy vélték, hogy a Ganoderma Lucidum a gyógynövények királya. Kínában már 4000 éve rendkívül hatékony gyógynövényként tartják számon a Ganoderma gombát. Tovább »

Címkék: Gomba
Dátum: 2019-01-25