Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások

Hírek

Tanácsok az optimalizált szövegíráshoz
Üzleti tanácsok

Sokan döntenek úgy, hogy maguk veszik kezükbe a weboldalukon elhelyezett szövegeket, és mindent megtesznek azért, hogy a legoptimalizáltabb szövegeket állítsák elő. Tovább »

Címkék: Optimalizált szövegírás
Dátum: 2019-03-29
A masszázs bevezetése az üzleti életbe
Szórakozás

A történelem valószínűleg legrégibb gyógymódját, a masszírozást a Távol-Keleten már időszámításunk előtt 3000 óta gyakorolják. Az ókori görög orvosok is nagy szakértelemmel masszíroztak merev és fájdalmas testrészeket olajjal. Tovább »

Címkék: Üzleti hírportál
Dátum: 2019-03-27
A minőségi linkek sokat lendítenek egy weblapon?
A siker eszközei

A legtöbb marketing szakember nincs tisztában a keresőoptimalizálási szabályokkal, tehát nem is igazán mondhatóak SEO szakembernek. A tartalom minősége és a kulcsszavak aránya fontos, de önmagában nem elegendő. Tovább »

Címkék: Minőségi linkek
Dátum: 2019-03-25
A sikeres karrier egyik alapja a nyelvtanulás
Üzleti tanácsok

A Központi Statisztika Hivatal (KSH) adatai alapján 1989 és 2018 között növekedett a nyelvtanulók száma. Mára pedig egyre népszerűbbé vált az otthonról történő, vagy más néven online nyelvtanulás. Tovább »

Címkék: Sikeres karrier
Dátum: 2019-03-22
A vállalkozók többsége nem beszél idegen nyelvet
Üzleti tanácsok

A legfrissebb felmérések szerint a vállalkozók többsége nem beszél semmilyen idegen nyelvet, ezért nehezebben tudnak nyitni külföldre. Ma már nagyon sok online lehetőség áll a rendelkezésükre, de mégis kevesen élnek vele. Tovább »

Címkék: Vállalkozói blog
Dátum: 2019-03-20
Mitől számít jónak egy honlap?
Üzleti tanácsok

Ma már nem elég a puszta online jelenlét egy cégnek, a siker érdekében mindenkinek csak profi honlapban érdemes gondolkodnia. Az alábbi bejegyzésben néhány egyszerű, de hasznos tanácsot adunk azoknak, akik weblapkészítésre adják a fejüket. Tovább »

Címkék: Honlapkészítés Budapest
Dátum: 2019-03-18
Érthetően a keresőoptimalizálásról
A siker eszközei

Sokan még ma sem tudják, hogy mit jelent pontosan a keresőoptimalizálás. Pedig egy vállalkozás jövője múlhat azon, hogy a weboldalra érkező felhasználó és az adott honlap között milyen viszony alakul ki. Tovább »

Címkék: Keresőoptimalizálás Győr
Dátum: 2019-03-15
Megszavazta a műanyag tilalmat az EU
Környezet

Sajnos a mai kor egyik legnagyobb problémája a rengeteg műanyag hulladék feldolgozása és tárolása. Erre még nemigazán van széles körben elterjedt megoldás az EU-ban. Tovább »

Címkék: Hírportál
Dátum: 2019-03-11
Programozási alapismerek elsajátítása
A siker eszközei

Egy adott szakterületen való kiteljesedés minden ember alapvető igénye, ami nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy az illető sikeres legyen az életben. Egy olyan szakma, mint a programozás remek lehetőséget kínál az önmegvalósításra. Tovább »

Címkék: Programozás oktatás
Dátum: 2019-03-08
Filmnézés extrákkal a budapesti mozikban
Szórakozás

Moziba menni mindig jó döntés, hiszen a nagyméretű vetítővászon, a Dolby Sorround hanghatás és a kényelmes elhelyezkedést biztosító székek élvezetessé teszik a kikapcsolódást. Tovább »

Címkék: Mozifilmek
Dátum: 2019-03-06
Érdekességek a viccekről
Szórakozás

A viccek fontos szerepet töltenek be a mindennapokban, hiszen minden helyzetben jobb kedvre tudják deríteni azokat, akik hallják vagy olvassák őket. Azt, hogy pontosan mi váltja ki ezt a hatást, már sokan vizsgálták az évek során. Tovább »

Címkék: Viccek
Dátum: 2019-03-01