Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások

Hírek

Felkészülés az emelt szintű informatika érettségire
A siker eszközei

Az írásbeli érettségiben szereplő programozási feladatok kezdőknek egyáltalán nem egyszerűek, márpedig egy középiskolai tanuló jellemzően 0-ról kezdi a programozást tanulást. Tovább »

Címkék: Programozási feladatok kezdőknek
Dátum: 2020-11-19
Mivel rendezzük be a babaszobát?
Üzleti tanácsok

Iparművészek és ügyes kezű amatőrök egyaránt szívesen készítenek különféle textilanyagokból babáknak való dolgokat, a babaruháktól a játékokon át a lakásdekorációs elemekig mindenfélét. Az ilyenféle kézműves termékek eladása ma már leginkább webáruházakon keresztül zajlik. Tovább »

Címkék: Kézműves termékek eladása
Dátum: 2020-06-30
Kiránduljatok Győrbe és környékére!
Szórakozás

A győri szállások között ilyen az Etalon Hotel, a Hűtőház utcában, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen. Szívesen látják a párosan vagy családosan érkezőket egyaránt, és különböző létszámú csoportokat is el tudnak helyezni. Tovább »

Címkék: Győri szállások
Dátum: 2020-06-29
Magaslati munkavégzés emelőkosárból
A siker eszközei

A kosaras autó bérlés Győr területén a Globe-Klíma Kft-től is lehetséges. A cég egy Oilsteel Snake 2010 Compact típusú 20 méter emelőmagasságú, könnyített teleszkópos gémmel és elforgatható kosárral rendelkező autót kínál bérlésre partnereinek. Tovább »

Címkék: Kosaras autó bérlés Győr
Dátum: 2020-05-12
Ne legyen mumus a matematika
A siker eszközei

A matematikai tudásra az élet minden területén szükség van. Ennek elősegítésére a szülőnek ügyesen kell választani a fejlesztő játékok közül. A gyereknek úgy kellene beülnie az iskolapadba, hogy ne legyen számára mumus a matematika. Tovább »

Címkék: Fejlesztő játékok
Dátum: 2020-04-13
Ajándékozás az üzleti életben
Üzleti tanácsok

Az üzleti partnerek közti ajándékozás igen lényeges az üzletmenet szempontjából, fontos része a marketingmunkának is, a cégmenedzselésnek is. Egy-egy ilyen ajándék közvetíti a köszönetet az együttműködésért, hogy minket választott. Tovább »

Címkék: Ajándékötlet
Dátum: 2020-03-24
Fix kialakítású vagy ágyazható kanapé?
Megbízható vállalkozások

Amikor arról kell dönteni, hogy milyen ülőalkalmatosság kerüljön a nappaliba, akkor általában egybehangzó válasz szokott születni. A kanapé az, ami leginkább kiszolgálja az igényeket. Tovább »

Címkék: Ágyazható kanapé
Dátum: 2020-03-20