Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások
A gyógynövények királya

A gyógynövények királya

Több ezer éven át a kínaiak úgy vélték, hogy a Ganoderma Lucidum a gyógynövények királya. Kínában már 4000 éve rendkívül hatékony gyógynövényként tartják számon a Ganoderma gombát. Az orvoslásban is már kb. 4000 éve használják, és az antik Kínában még a ginsengnél is értékesebbnek tartották. Szinte minden, amit akkor a Ganoderma gomba hatásairól írtak, a mai modern tudományos tanulmányok során bizonyítva és igazolva lett.

A Ganoderma kiterjedt hatásfokát végre felfedezték

Az utóbbi 50 évben sok ázsiai országban végeztek kutatásokat a Ganoderma gomba gyógyhatásaival kapcsolatban. A gomba készítményeit Kínában és Japánban gyógyszerként forgalmazzák, Kínában pedig az egészségbiztosítási rendszer gyógyszerspektrumának egyik fontos eleme. A kínai adatok szerint kiterjedten és kúraszerűen alkalmazzák az általánosan leromlott egészségi állapot, az immunrendszer működésének javítására, de kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében. Kutatók rájöttek arra, hogy Malajzia a hőmérséklet (28 és 32 fok között) és a levegő páratartalma miatt ideális terület a Ganoderma Lucidum termesztéséhez. Ehhez 100%-os bio módszert fejlesztett ki. Semmiféle hormont, méreg- és vegyi anyagot nem használnak a termesztésben.

Halhatatlanság Gyógynövényének nevezik

A Reishi név egy őskori istennő nevéből származik, Reishi Senshi, aki az egészség, az élet és az örök fiatalság istennője volt. Az első kínai császár a Ganodermát róla nevezte el. További elnevezései:

  • A Halhatatlanság Varázsitala
  • A Szellemi befolyás Gyógynövénye
  • Császár Levese

És még egy zseniális ötlet, mivel a gomba íze keserű, ezért a gombát a kávéhoz keverték és így tudják eljuttatni áldásos hatását minél több emberhez! Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májvédő, bélműködés és keringés-szabályozó, vérnyomásbeállító, testhűtő, köhögéscsillapító, köptető, nyugtató és rákellenes hatásait fedték fel.

Címkék: Gomba
Dátum: 2019-01-25