Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások

Szórakozás

Miért fontos a kitartás és hogyan fejleszthetjük ezt a jellemvonást?
Szórakozás

A kitartás fejlesztélse az egyéni és szakmai sikerek eléréséhez vezet. A mai gyors tempójú világban a kitartás fejlesztése különösen fontos, hiszen számos kihívással és akadállyal kell szembenéznünk. Tovább »

Címkék: kitartás fejlesztése
Kiránduljatok Győrbe és környékére!
Szórakozás

A győri szállások között ilyen az Etalon Hotel, a Hűtőház utcában, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen. Szívesen látják a párosan vagy családosan érkezőket egyaránt, és különböző létszámú csoportokat is el tudnak helyezni. Tovább »

Címkék: Győri szállások
Gyermek balett Érden és környékén
Szórakozás

A balett egy olyan művészet, amelyet már érdemes lehet elég kis kortól elkezdeni, hiszen nagyon jól lehet tanítani. A foglalkozások nagy hangsúlyt fektetnek a helyes testtartásra, a zenés alapoknak köszönhetően pedig játékosak és meseszerűek az elsajátított gyakorlatok. Tovább »

Címkék: Gyermek balett
Érdekességek a Bleach anime sorozatról
Szórakozás

A Bleach egy manga stílusban készített japán képregény, ami nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években. A történet főszereplője Kuroszaki Icsigo, akinek sikerül megszereznie az egyik halálisten, Kucsiki Rukia természetfeletti erejét, és ennek köszönhetően be tudja teljesíteni a küldetését. Tovább »

Címkék: Bleach anime sorozat
A masszázs bevezetése az üzleti életbe
Szórakozás

A történelem valószínűleg legrégibb gyógymódját, a masszírozást a Távol-Keleten már időszámításunk előtt 3000 óta gyakorolják. Az ókori görög orvosok is nagy szakértelemmel masszíroztak merev és fájdalmas testrészeket olajjal. Tovább »

Címkék: Üzleti hírportál
Filmnézés extrákkal a budapesti mozikban
Szórakozás

Moziba menni mindig jó döntés, hiszen a nagyméretű vetítővászon, a Dolby Sorround hanghatás és a kényelmes elhelyezkedést biztosító székek élvezetessé teszik a kikapcsolódást. Tovább »

Címkék: Mozifilmek
Érdekességek a viccekről
Szórakozás

A viccek fontos szerepet töltenek be a mindennapokban, hiszen minden helyzetben jobb kedvre tudják deríteni azokat, akik hallják vagy olvassák őket. Azt, hogy pontosan mi váltja ki ezt a hatást, már sokan vizsgálták az évek során. Tovább »

Címkék: Viccek
Három új kalandjáték, amiket érdemes kipróbálni
Szórakozás

Nem számít, hogy online vagy offline gamer magazin kerül-e valaki szeme elé, az ott található tartalom elolvasása minden esetben remek szórakozást nyújt. A legfőbb téma mi más lenne, mint a számítógépes játékok. Tovább »

Címkék: Gamer magazin