Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások
Filmnézés extrákkal a budapesti mozikban

Filmnézés extrákkal a budapesti mozikban

Moziba menni mindig jó döntés, hiszen a nagyméretű vetítővászon, a Dolby Sorround hanghatás és a kényelmes elhelyezkedést biztosító székek élvezetessé teszik a kikapcsolódást, miközben a nézők szeme előtt vetítésre kerülnek a legújabb mozifilmek. Könnyen azt gondolhatnánk, hogy ennél több kívánságunk már nem is lehetne, ez azonban messze áll a valóságtól, amit a budapesti Cinema City be is bizonyított. A megújult VIP részleg sokkal többet tartogat a mozifilmrajongóknak, mint azt valaha is gondolták volna.

Mozibüfé és svédasztal

Azok, akik VIP jeggyel rendelkeznek, korlátlanul fogyaszthatnak a mozibüfében, ahol olasz séfek által megálmodott ételek várják őket. Ha valaki más ízekre vágyik, akkor sem kell üres gyomorral beülnie a filmvetítésre, hiszen egy svédasztal széles ételkínálatából is bátran lehet válogatni. A választékban minden van, ami szem-szájnak ingere, és a legjobb az egészben, hogy az ízletes falatok korlátlan mennyiségben állnak rendelkezésre a mozifilmek kezdési időpontja előtt 30 perccel.

Kényelmes mozitermek

A hangulatos lobbyhelyiség és az ínycsiklandó ételeket felkínáló mozibüfé után a filmrajongók útja a VIP mozitermekbe vezet, ahol elfoglalhatják a helyüket. A nézők a hagyományos kialakítású moziszékek helyett extra kényelmet biztosító bőrfotelekbe ülhetnek, melyek állítható háttámlával rendelkeznek.

Mozi, mint rendezvényhelyszín

Összesen 3 darab 32, valamint 2 darab 40 férőhelyes moziterem várja azokat a filmkedvelőket, akik exkluzív élményekre vágynak filmvetítés közben. Mivel a különleges hangulatú helyszín és az igényeket magas színvonalon kielégítő szolgáltatás adott, ezért akár családi vagy baráti összejövetelek lebonyolítására, privát vetítésekre, valamint születésnapi ünneplésekre is remek lehetőséget kínál a Cinema City.

Címkék: Mozifilmek
Dátum: 2019-03-06