Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások

Hírek

Miért fontos a kitartás és hogyan fejleszthetjük ezt a jellemvonást?
Szórakozás

A kitartás fejlesztélse az egyéni és szakmai sikerek eléréséhez vezet. A mai gyors tempójú világban a kitartás fejlesztése különösen fontos, hiszen számos kihívással és akadállyal kell szembenéznünk. Tovább »

Címkék: kitartás fejlesztése
Kültéri Szaunák avagy kikapcsolódás és egészség a szabadban
Környezet

Ebben a cikkben bemutatjuk a kültéri szaunák előnyeit és néhány fontos tényezőt, amelyeket érdemes figyelembe venni, ha úgy döntünk, hogy egyet telepítünk a kertünkbe vagy a teraszunkra. Tovább »

Címkék: kültéri szauna
Ingyenes edzésterv kezdőknek? Igen!
A siker eszközei

Egy friss felmérés szerint a legtöbben az elhízás orvoslása érdekében edzenek. Egy speciális edzésterv kezdőknek nagyban hozzájárul a sikerek eléréséhez. Tovább »

Címkék: Edzésterv kezdőknek
Szerzi.hu - Szerződés, neked
A siker eszközei

Bármikor kellhet egy jó szerződés! Miért? Mert vett egy használt autót, vagy egy játékkonzolt. Mert kölcsönt adott egy ismerősének. Mert albérletbe költözik, vagy lakást ad ki. Tovább »

Címkék: Szerződés generálás
Kérdések-válaszok a hűtőkamra építéssel kapcsolatban
Üzleti tanácsok

A hűtőkamrák akkor kerültek a figyelem középpontjába, amikor az ipari területeken megoldást kellett találni a nagy mennyiségű hűtött áru megfelelő tárolására. Tovább »

Címkék: Hűtőkamra
Felkészülés az emelt szintű informatika érettségire
A siker eszközei

Az írásbeli érettségiben szereplő programozási feladatok kezdőknek egyáltalán nem egyszerűek, márpedig egy középiskolai tanuló jellemzően 0-ról kezdi a programozást tanulást. Tovább »

Címkék: Programozási feladatok kezdőknek
Mivel rendezzük be a babaszobát?
Üzleti tanácsok

Iparművészek és ügyes kezű amatőrök egyaránt szívesen készítenek különféle textilanyagokból babáknak való dolgokat, a babaruháktól a játékokon át a lakásdekorációs elemekig mindenfélét. Az ilyenféle kézműves termékek eladása ma már leginkább webáruházakon keresztül zajlik. Tovább »

Címkék: Kézműves termékek eladása
Kiránduljatok Győrbe és környékére!
Szórakozás

A győri szállások között ilyen az Etalon Hotel, a Hűtőház utcában, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen. Szívesen látják a párosan vagy családosan érkezőket egyaránt, és különböző létszámú csoportokat is el tudnak helyezni. Tovább »

Címkék: Győri szállások
Magaslati munkavégzés emelőkosárból
A siker eszközei

A kosaras autó bérlés Győr területén a Globe-Klíma Kft-től is lehetséges. A cég egy Oilsteel Snake 2010 Compact típusú 20 méter emelőmagasságú, könnyített teleszkópos gémmel és elforgatható kosárral rendelkező autót kínál bérlésre partnereinek. Tovább »

Címkék: Kosaras autó bérlés Győr
Ne legyen mumus a matematika
A siker eszközei

A matematikai tudásra az élet minden területén szükség van. Ennek elősegítésére a szülőnek ügyesen kell választani a fejlesztő játékok közül. A gyereknek úgy kellene beülnie az iskolapadba, hogy ne legyen számára mumus a matematika. Tovább »

Címkék: Fejlesztő játékok
Ajándékozás az üzleti életben
Üzleti tanácsok

Az üzleti partnerek közti ajándékozás igen lényeges az üzletmenet szempontjából, fontos része a marketingmunkának is, a cégmenedzselésnek is. Egy-egy ilyen ajándék közvetíti a köszönetet az együttműködésért, hogy minket választott. Tovább »

Címkék: Ajándékötlet
Fix kialakítású vagy ágyazható kanapé?
Megbízható vállalkozások

Amikor arról kell dönteni, hogy milyen ülőalkalmatosság kerüljön a nappaliba, akkor általában egybehangzó válasz szokott születni. A kanapé az, ami leginkább kiszolgálja az igényeket. Tovább »

Címkék: Ágyazható kanapé
Érszűkület kezelése helyett megelőzés
Megbízható vállalkozások

Hazánkban sajnos évről évre nő a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők aránya. A keringési rendellenességek az alapvetően egészséges fiatalok, középkorúak esetében épp úgy kialakulhatnak, mint ahogy az idősebbeknél. Tovább »

Címkék: Érszűkület kezelése
Mennyivel nyújtanak többet a prémium szolgáltatások?
A siker eszközei

Amikor egy vállalkozónak arról kell döntést hoznia, hogy milyen szolgáltatásokat vegyen igénybe annak érdekében, hogy a weboldala nagyobb látogatottságra tegyen szert, akkor bizony széles repertoár áll rendelkezésére. Tovább »

Címkék: Prémium szolgáltatások
Mennyibe kerül 2019-ben a linképítés?
Üzleti tanácsok

A minőségi linkek szerzése fontos ahhoz, hogy a weboldalak jó helyezést érjenek el a Google rangsorában. Ilyenkor persze felmerül a kérdés, hogy mennyit kell fizetni azért, hogy a linkszerzés kellőképpen eredményes legyen? Tovább »

Címkék: Linképítés
Az inbound és outbound marketing
Üzleti tanácsok

A marketing szinte egyidős a cégek, vállalkozások megjelenésével, hiszen a vezetőknek az a cél lebeg a szemük előtt, hogy minél szélesebb körben tegyenek szert az ismertségre. Tovább »

Címkék: Online marketing
Nem csupán csillogó ékszer, hanem Swarovski
Megbízható vállalkozások

Gyémántot mindenkinek! – ez volt Daniel Swarovski jelmondata, amikor egy speciális kristályvágógépen dolgozott. A cseh származású Swarovski újításával képes volt csillogó üvegkristályokat létrehozni, hogy azokból ékszerek készülhessenek. Tovább »

Címkék: Swarovski ékszerek, Swarovski webáruház
Gyermek balett Érden és környékén
Szórakozás

A balett egy olyan művészet, amelyet már érdemes lehet elég kis kortól elkezdeni, hiszen nagyon jól lehet tanítani. A foglalkozások nagy hangsúlyt fektetnek a helyes testtartásra, a zenés alapoknak köszönhetően pedig játékosak és meseszerűek az elsajátított gyakorlatok. Tovább »

Címkék: Gyermek balett
Mi okozhat kellemetlen leheletet?
Megbízható vállalkozások

A rossz lehelet nagyon sok embernek okozhat kellemetlen helyzeteket, legyen szó tárgyalásról, randevúról vagy egy baráti közösségben történő beszélgetésről. Sokan ezért hordanak maguknál különböző mentolos cukorkákat és rágógumikat, de ezek a problémát csak felületesen kezelik, ráadásul roncsolhatjuk a fogak egészségét is. Tovább »

Címkék: Fogászat Győr
Érdekességek a Bleach anime sorozatról
Szórakozás

A Bleach egy manga stílusban készített japán képregény, ami nagy népszerűségre tett szert az elmúlt években. A történet főszereplője Kuroszaki Icsigo, akinek sikerül megszereznie az egyik halálisten, Kucsiki Rukia természetfeletti erejét, és ennek köszönhetően be tudja teljesíteni a küldetését. Tovább »

Címkék: Bleach anime sorozat
Hogyan lesz hatékonyabb az ipari takarítás?
Megbízható vállalkozások

Amikor egy nagy alapterülettel rendelkező ipari épület, üzem, műhely vagy raktárhelyiség kitakarítására kerül sor, akkor felmerülhet a kérdés, hogyan lehet felgyorsítani és hatékonyabbá tenni a munkafolyamatot. Tovább »

Címkék: Takarítás Tatabánya
Személygépkocsi fenntartási költség nélkül
Megbízható vállalkozások

A gépkocsi bérlés vitathatatlanul számos előnnyel jár, nem is véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend immáron hazánkban is. Ha például csak havonta néhány alkalommal, egy-egy vidéki kiruccanás vagy az éves nyaralás esetén van szüksége autóra. Tovább »

Címkék: Autóbérlés
Nem elégedett jelenlegi webáruházával?
Megbízható vállalkozások

Nagyon sok webáruház tulajdonos nem elégedett a saját weboldalával, hiszen lassú, nem reszponzív és még forgalom sincs rajta. Akkor nem is érthető, miért tartják fenn? A fokuszwebaruhaz.hu csapata pontosan ilyen feladatokra specializálódott. Tovább »

Címkék: Webáruház elemzés
A forgalomnövelés sokba kerül?
Megbízható vállalkozások

Erre a kérdésre nem könnyű választ adni, mert számtalan megoldás létezik. A lényeg az, hogy mindenkinek meg kell tapasztalnia a saját szakterületén bevált módszereket, hiszen nem mindegyik forgalomnövelő megoldás egyformán hatékony. Tovább »

Címkék: Forgalomnövelés
Ingyenes Java tanfolyam kezdő programozóknak
A siker eszközei

A csapból is az folyik, hogy Magyarországon nincs elég informatikus, kevés a programozó. Ezen a problémán próbál meg javítani pastecode.eu egy ingyenes Java tanfolyammal, amit kezdők számára fejlesztettek ki. Tovább »

Címkék: Ingyenes Java tanfolyam
Tanácsok az optimalizált szövegíráshoz
Üzleti tanácsok

Sokan döntenek úgy, hogy maguk veszik kezükbe a weboldalukon elhelyezett szövegeket, és mindent megtesznek azért, hogy a legoptimalizáltabb szövegeket állítsák elő. Tovább »

Címkék: Optimalizált szövegírás
A masszázs bevezetése az üzleti életbe
Szórakozás

A történelem valószínűleg legrégibb gyógymódját, a masszírozást a Távol-Keleten már időszámításunk előtt 3000 óta gyakorolják. Az ókori görög orvosok is nagy szakértelemmel masszíroztak merev és fájdalmas testrészeket olajjal. Tovább »

Címkék: Üzleti hírportál
A minőségi linkek sokat lendítenek egy weblapon?
A siker eszközei

A legtöbb marketing szakember nincs tisztában a keresőoptimalizálási szabályokkal, tehát nem is igazán mondhatóak SEO szakembernek. A tartalom minősége és a kulcsszavak aránya fontos, de önmagában nem elegendő. Tovább »

Címkék: Minőségi linkek
A sikeres karrier egyik alapja a nyelvtanulás
Üzleti tanácsok

A Központi Statisztika Hivatal (KSH) adatai alapján 1989 és 2018 között növekedett a nyelvtanulók száma. Mára pedig egyre népszerűbbé vált az otthonról történő, vagy más néven online nyelvtanulás. Tovább »

Címkék: Sikeres karrier
A vállalkozók többsége nem beszél idegen nyelvet
Üzleti tanácsok

A legfrissebb felmérések szerint a vállalkozók többsége nem beszél semmilyen idegen nyelvet, ezért nehezebben tudnak nyitni külföldre. Ma már nagyon sok online lehetőség áll a rendelkezésükre, de mégis kevesen élnek vele. Tovább »

Címkék: Vállalkozói blog
Mitől számít jónak egy honlap?
Üzleti tanácsok

Ma már nem elég a puszta online jelenlét egy cégnek, a siker érdekében mindenkinek csak profi honlapban érdemes gondolkodnia. Az alábbi bejegyzésben néhány egyszerű, de hasznos tanácsot adunk azoknak, akik weblapkészítésre adják a fejüket. Tovább »

Címkék: Honlapkészítés Budapest
Érthetően a keresőoptimalizálásról
A siker eszközei

Sokan még ma sem tudják, hogy mit jelent pontosan a keresőoptimalizálás. Pedig egy vállalkozás jövője múlhat azon, hogy a weboldalra érkező felhasználó és az adott honlap között milyen viszony alakul ki. Tovább »

Címkék: Keresőoptimalizálás Győr
Megszavazta a műanyag tilalmat az EU
Környezet

Sajnos a mai kor egyik legnagyobb problémája a rengeteg műanyag hulladék feldolgozása és tárolása. Erre még nemigazán van széles körben elterjedt megoldás az EU-ban. Tovább »

Címkék: Hírportál
Programozási alapismerek elsajátítása
A siker eszközei

Egy adott szakterületen való kiteljesedés minden ember alapvető igénye, ami nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy az illető sikeres legyen az életben. Egy olyan szakma, mint a programozás remek lehetőséget kínál az önmegvalósításra. Tovább »

Címkék: Programozás oktatás
Filmnézés extrákkal a budapesti mozikban
Szórakozás

Moziba menni mindig jó döntés, hiszen a nagyméretű vetítővászon, a Dolby Sorround hanghatás és a kényelmes elhelyezkedést biztosító székek élvezetessé teszik a kikapcsolódást. Tovább »

Címkék: Mozifilmek
Érdekességek a viccekről
Szórakozás

A viccek fontos szerepet töltenek be a mindennapokban, hiszen minden helyzetben jobb kedvre tudják deríteni azokat, akik hallják vagy olvassák őket. Azt, hogy pontosan mi váltja ki ezt a hatást, már sokan vizsgálták az évek során. Tovább »

Címkék: Viccek
Miért fontos a reszponzív webáruház?
A siker eszközei

Ha még soha életében nem hallotta azt a kifejezést, hogy reszponzív webáruház, ne ijedjen meg, nem felfoghatatlan kifejezésről van szó. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy minden mobilról megnyitható legyen a honlap. Tovább »

Címkék: Webáruház készítés
Mi a gingvitis és parodontózis?
Megbízható vállalkozások

A gingvitis csak egy gyulladás a fogínyben, a parodontózis (fogágybetegség) egy későbbi stádium, amely aztán az íny, az állcsont és a gyökerek károsodásához vezethet. Tovább »

Címkék: Üzleti partnerek
Online nyelvtanulás előnyei
Üzleti tanácsok

Az online nyelvoktatás nagy előnye, hogy nem kell az utazás fáradságával törődnie, hiszen nem igényli, hogy Ön utazzon. Saját, kényelmes szobájából nyílik lehetősége, hogy megtanulja a kiválasztott nyelvet. Tovább »

Címkék: Online szolgáltatások
Három új kalandjáték, amiket érdemes kipróbálni
Szórakozás

Nem számít, hogy online vagy offline gamer magazin kerül-e valaki szeme elé, az ott található tartalom elolvasása minden esetben remek szórakozást nyújt. A legfőbb téma mi más lenne, mint a számítógépes játékok. Tovább »

Címkék: Gamer magazin
Laptop szerviz Tatabánya területén
Megbízható vállalkozások

A városban több szerviz is működik, de nem mindegyik ugyanolyan hatékony. A legtöbb esetben sokat kell várni a javításra, és még drága is a szolgáltatás. Szerencsére van egy, amelyik toronymagasan kiemelkedik a többi közül. Tovább »

Címkék: Laptop szerviz Tatabánya
A gyógynövények királya
Környezet

Több ezer éven át a kínaiak úgy vélték, hogy a Ganoderma Lucidum a gyógynövények királya. Kínában már 4000 éve rendkívül hatékony gyógynövényként tartják számon a Ganoderma gombát. Tovább »

Címkék: Gomba