Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások
Három új kalandjáték, amiket érdemes kipróbálni

Három új kalandjáték, amiket érdemes kipróbálni

Nem számít, hogy online vagy offline gamer magazin kerül-e valaki szeme elé, az ott található tartalom elolvasása minden esetben remek szórakozást nyújt. A legfőbb téma mi más lenne, mint a számítógépes játékok, melyekből szinte minden nap jelennek meg újak. A látványos kalandjátékok az elmúlt években nagy népszerűségre tettek szert, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy milyen sok izgalmat kínálnak a rajongóknak.

Divinity: Fallen Heroes

Az egyik legújabb kalandjáték a Divinity: Fallen Heroes, mely a Larian Studios jóvoltából került kifejlesztésre. A virtuális világba visszatérnek az előző részekből már jól ismert karakterek, többek között Fane, Ifan, Lohse, Sebille, Red Emperor és Beast is. A gamer magazin bejegyzéseiből megtudhatjuk, hogy a régi karakterek megjelenése mellett sok újdonságot tartogat az epizód, hiszen egy teljesen újfajta harcrendszert kell majd használniuk a játékosoknak.

Generation Zero

A másik újonnan piacra dobott kalandjáték nem más, mint a Generation Zero, amely az Avalanche Studios terméke. A helyszín Svédország, amit az 1980-as években alternatív robotok szállnak meg, hogy átvegyék az irányítást. A játékosoknak egyedül vagy legfeljebb három tásukkal szövetkezve kell kitalálniuk, hogy milyen eseményszálak vezettek a megszálláshoz és gerillataktikát alkalmazva kell szembenézniük a technikai túlerőben lévő gépekkel.

The Sinking City

És végül, de persze nem utolsó sorban a Sinking City is a márciusban forgalomba kerülő játékok sorát növeli, amely Frogwares H. P. Lovecraft munkáját dicséri. A játékosok ezúttal az 1920-as évekbe repülhetnek vissza, hogy egy vízzel elárasztott, lepusztult városban nyomozhassanak. A különböző rejtélyek felfedése mellett ijesztő szörnyekkel is meg kell küzdeniük, aminek köszönhetőn igazán vérpezsdítővé válnak az események.

Címkék: Gamer magazin
Dátum: 2019-02-13