Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások
Nem csupán csillogó ékszer, hanem Swarovski

Nem csupán csillogó ékszer, hanem Swarovski

Gyémántot mindenkinek! – ez volt Daniel Swarovski jelmondata, amikor egy speciális kristályvágógépen dolgozott. A cseh származású Swarovski újításával képes volt csillogó üvegkristályokat létrehozni, hogy azokból ékszerek készülhessenek. Swarovski a hétköznapokat különleges ragyogással akarta emlékezetessé tenni.

Az üvegvágógép feltalálása óta eltelt csaknem 120 év, amely során a Swarovski beírta magát a történelembe. Szó szerint, ugyanis a Swarovski tényleg ott volt számtalan emlékezetes pillanat során, amelyet ma is mindannyian ismerünk. Gondoltad volna, hogy Marilyn Monroe, mikor búgó hangon felköszöntötte születésnapja alkalmából John F. Kennedy amerikai elnökököt, Swarovski-kövekkel kirakott ruhát viselt? Ezért a ruháért az ezredforduló környéként egy aukció során 1,2 millió dollárt fizettek! Az emlékezetes pillanatok sorába egy másik Swarovski-pillanat is beleégett. Emlékszel Judy Garland által megformált Dorothy piros, csillogó cipellőjére, az Óz a csodák csodájából? Igen, azt is Swarovski-kövekkel rakták ki.

Swarovskit hordani státuszszimbólum lett: nem egyszerűen csillogó ékszereket viseltek a fent említett sztárok, hanem Swarovskit. És ez azóta sem változott. A ragyogó üvegkristályok összeforrtak az időtálló csillogással, melyet a márka védjegye, a hattyú óv kecses szárnyai alatt.

A Swarovski kínálatában egyértelműen a ragyogás játssza a főszerepet, és igyekszik is a lehető legszélesebben spektrumon megmutatni a fényes üvegkristályok sokoldalúságát. Fülbevaló, nyaklánc, karkötő, gyűrű, medál, óra? Nincsen olyan ékszer, aminek ne állja jól a Swarovski-ragyogás!

Ékszer választék, vásárlás » Divatékszerbolt

Címkék: Swarovski ékszerek, Swarovski webáruház
Dátum: 2019-09-18