Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások
Mitől számít jónak egy honlap?

Mitől számít jónak egy honlap?

Ma már nem elég a puszta online jelenlét egy cégnek Budapesten, a siker érdekében mindenkinek csak profi honlapban érdemes gondolkodnia. Az alábbi bejegyzésben néhány egyszerű, de hasznos tanácsot adunk azoknak, akik weblapkészítésre adják a fejüket.

Milyen egy profi honlap?

Könnyen értelmezhető, logikus, egyszerűen kezelhető és természetesen hasznos a tartalma. Többek között ezek azok a tulajdonságok, amikkel egy jó honlapnak rendelkeznie kell. A honlapkészítés Budapest területén sem elhanyagolható, hiszen ahhoz, hogy ma bármilyen céggel, vállalkozással komolyan számoljanak, elengedhetetlen, hogy online is jelen legyen. Azonban az sem mindegy, hogy milyen minőségben van fent valaki a világhálón. Ha valaki nem törekszik a tökéletességre weblapkészítésnél, az akár le is húzhatja a rolót. Csak a profi, első osztályú honlap maradhat életben az online világban.

Nem elég megtalálni, ott is kell maradni

Sokan még mindig csak a cégük online ismertetőjét teszik fel a honlapjukra. Pedig ahhoz, hogy egy vállalkozás ügyfeleket szerezzen, ennél jóval több kell. A design fontos ahhoz, hogy ha valaki rákattint egy oldalra, egy másodperc alatt eldöntse, hogy marad-e. Kiemelt figyelmet kell fordítani a tartalomra és folyamatosságra, hogy a látogatók rendszeresen visszatérjenek a weboldalra. Egy jó honlap legyen méretre is optimalizálva: nem mindegy, hogy valaki telefonon vagy számítógépen keresi fel a céget. Ha az oldal nem töltődik be elég gyorsan, azonnal kattint tovább a már elveszett ügyfél. Egy weblapnál elengedhetetlen, hogy az adatok mindig frissüljenek, az információk naprakészek legyenek, tehát fontos a karbantartás. Végül, de nem utolsó sorban a keresőoptimalizálást is érdemes kiemelni: hiába raktuk össze profin a honlapunkat, ha nem talál rá senki a keresőben.

Címkék: Honlapkészítés Budapest
Dátum: 2019-03-18