Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások
Magaslati munkavégzés emelőkosárból

Magaslati munkavégzés emelőkosárból

A magasban lévő munkák elvégzéséhez nélkülözhetetlenek a kosaras emelővel rendelkező autók, amelyek a munkavégző embereket a szerszámaikkal együtt biztonságosan a megfelelő magasságba emelik. Villanyszereléshez, viharban megtört fák gallyazásához, reklámtáblák elhelyezéséhez, netán gólyafészkek megjavításához, gólyafiókák mentéséhez egyaránt szükség lehet ilyen speciális kocsira.

De sorolhatjuk tovább is a lehetséges alkalmazásokat: épülethomlokzatok felújítása, szigetelése, festése, kémények építése, bontása, javítása, bádogos és tetőjavítási munkák, magasban lévő ablakok tisztítása, nagy belmagasságú szerelőcsarnokok tetőzetének festése, karbantartása. stb.

Béreljen kosaras autót!

A kosaras autó bérlés Győr területén a Globe-Klíma Kft-től is lehetséges. A cég egy Oilsteel Snake 2010 Compact típusú 20 méter emelőmagasságú, könnyített teleszkópos gémmel és elforgatható kosárral rendelkező autót kínál bérlésre partnereinek, hogy a magas és szűkebb helyeken szükséges munkákat el tudják végezni. Az autóhoz megfelelő szakképesítéssel rendelkező tapasztalt járművezetőt is biztosítanak, aki ért az emelőkosár pontos navigálásához, ismeri a gép kezelésének nem is egyszerű csínját-bínját, ami a biztonságos munkavégzés szempontjából kulcsfontosságú. A cég saját szakemberei is rendszeresen használják a kocsit, elsősorban a klímaberendezések kültéri egységeinek felszereléséhez.

Gazdaságosabb kölcsönözni

A kosaras autó természetesen rendelkezik a jogszabályban rögzített biztonságtechnikai, személyi emelőgépekre vonatkozó jogosítványokkal. Ha egy cégnek csak alkalmanként van szüksége a munkához ilyen emelőkosarakra, a bérlés jóval gazdaságosabb megoldás, mint a sokmilliós beruházás lenne, hogy egy ilyen autót megvásároljanak.

Címkék: Kosaras autó bérlés Győr
Dátum: 2020-05-12