Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások
Ingyenes edzésterv kezdőknek? Igen!

Ingyenes edzésterv kezdőknek? Igen!

Az ncse.hu weboldalon ingyenesen igényelhető edzésterv és étrend az erre igényt tartók számára. A szakember tanácsaival és munkájával mindent megtesz azért, hogy az edzés során kitűzött célok mihamarabb valóra váljanak.

Miért szükséges a rendszeres edzés?

A szakemberek szerint nem kell napi órákat edzeni, csupán elegendő 30 perc nem túl intenzív mozgás ahhoz, hogy fitten tartsuk magunkat. A célzott, szakszerű edzés csúcsformában tartja a szívet és az érrendszert, valamint gyorsítja az anyagcserét. A betegségek megelőzésében is segíthet, például meggátolhatja a magas vérnyomás és a vércukor problémák kialakulását. De egy friss felmérés szerint a legtöbben mégis az elhízás orvoslása érdekében edzenek. Egy speciális edzésterv kezdőknek nagyban hozzájárul a sikerek eléréséhez.

Az edzés mellett ugyanolyan fontos a helyes étrend is. Az egészséges és változatos étrend sok gyümölcsöt, zöldséget, tejterméket, húst, halat, tojást, gabonaféléket is tartalmaz. Fontos a napi folyadékmennyiség bevitele és a telített és telítetlen zsírsavak aránya is. Sok esetben az a legjobb megoldás, ha egy személyi edzőtől kérünk segítséget aki az életvitelünk és a céljaink figyelembe vételével összeállítja a számunkra ideális étrendet.

Bővebb információ: ncse.hu

Címkék: Edzésterv kezdőknek
Dátum: 2023-03-13