Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások
A vállalkozók többsége nem beszél idegen nyelvet

A vállalkozók többsége nem beszél idegen nyelvet

A legfrissebb felmérések szerint a vállalkozók többsége nem beszél semmilyen idegen nyelvet, ezért nehezebben tudnak nyitni külföldre. Ma már nagyon sok online lehetőség áll a rendelkezésükre, de mégis kevesen élnek vele.

A megoldás az OTA felhő alapú egyedi rendszere

A dunántúli kis- és középvállalkozások által vezetett vállalkozói blog szerkesztője interjút készített az OTA Kft. ügyvezetőjével, hogy miért is éri meg az ő felhő alapú rendszerüket használnia minden olyan diáknak, aki idegen nyelvet szeretne távoktatásban tanulni. A szakember az alábbiakat nyilatkozta:

Nem kell utaznia, vagy a munkaidejéből elvesztegetnie órákat a nyelvtanulásra, hanem a saját lakásában járhat iskolába. Ennek köszönhetően időt és pénzt takaríthat meg. Változó időpontban dolgozóknak is kiváló megoldást jelent ez a hatékony tanulási módszer. A saját székében ülheti végig az órákat a tantermi oktatás minden előnyét kihasználva. Akkor és ott tanulhat nyelvet, amikor és ahol Önnek a legmegfelelőbb. Nem kell feszengenie mások előtt, hiszen a legkényelmesebb helyen, a saját komfortzónájában érhet el eredményeket.

Nyelviskolánk tehát angol tanulást kínál otthon. A honlapot és a képzésszervezési rendszert az eddig megszerzett tapasztalatainkat felhasználva építettük fel, az oktatást pedig a legjobbakra bíztuk. Nyelvoktatással 20 éve foglakozó szakemberek, évtizedes üzleti tapasztalattal rendelkező közgazdászok és kreatív informatikusok azért álltunk össze, hogy egyedi és hiánypótló oktatási felületet hozzunk létre az online tanfolyamok világában.

Minden tapasztalatunkat és tudásunkat felhasználva alkottuk meg iskolánkat azzal a meggyőződéssel, hogy szűk időbeosztás mellett is lehet kényelmesen tanulni. Időt és energiát nem spórolva hoztuk létre a lehető legköltséghatékonyabb, és minél inkább testre szabott online iskolánkat. Célkitűzésünk, hogy minden egyéni igényt kielégítő képzési helyet működtessünk, ezért ötvöztük a hagyományos nyelvórák hatékonyságát a legmodernebb interaktív technológiákkal, mellyel az otthon melegében élheti meg a tanulás szabadságát.

A titok abban rejlik, hogy a nyelvtanulásban kell élnie, a szabadidejét, a gondolatait ez kell, hogy kitöltse. Természetesen önálló felkészülés mellett nem mellőzheti a tanítóval való kapcsolatot, hiszen ő fogja átbillenteni a nehéz helyzeteken, és ő fogja Önt a jó irányba terelni. Mindenképpen szüksége van olyan diáktársakra is, akik ugyanazon dolgoznak, mint Ön, hogy valakivel megoszthassa a tapasztalatait, de ami még fontosabb, valaki osztozzon az örömében is. Így a tanulás egy kaland lesz. Mindezt a legmodernebb interaktív tananyagok felhasználásával és stabil működésű kommunikációs platformon keresztül valósítjuk meg.

Interaktív nyelvtanulással, az online oktatási rendszer minden előnyével, a nyelvtanuló közösség tagjaként Ön is könnyedén elsajátíthatja az angol nyelvet. Sikerünk kulcsa a beszédcentrikus nyelvtanfolyam, mely további modern módszereket tartalmaz. Közösségünkben eredményes nyelvtanulásban lehet része. Jöjjön, próbálja ki Ön is az otthoni nyelvtanulást, melynek végén garantáltan elégedett lesz a nyelvtudásával!

Címkék: Vállalkozói blog
Dátum: 2019-03-20