Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások
Nem elégedett jelenlegi webáruházával?

Nem elégedett jelenlegi webáruházával?

Nagyon sok webáruház tulajdonos nem elégedett a saját weboldalával, hiszen lassú, nem reszponzív és még forgalom sincs rajta. Akkor nem is érthető, miért tartják fenn? Nem minden esetben kell temetni a dolgot, hiszen megvannak a megfelelő szakemberek ahhoz, hogy a webáruházat fellendítsék, csupán meg kell találni őket. A fokuszwebaruhaz.hu csapata pontosan ilyen feladatokra specializálódott.

A webáruház elemzés felfedi a hibákat

Az elégedetlen tulajdonosoknak nem kell mást tenniük, csak fel kell keresniük a fokuszwebaruhaz.hu weboldal csapatát, és meg kell rendelniük egy teljes körű webáruház elemzést. A csapat rövid határidőn belül megkezdi a munkát, és mindenre kiterjedő vizsgálatot indít:

Figyelembe veszik a webáruház működését felhasználói szemszögből. Mennyire egyértelmű a navigáció, könnyen megtalálhatóak-e a termékek, mennyire logikus a rendelési folyamat felépítése.

  • Megvizsgálják a webáruház URL szerkezetét, felkutatják a törött linkeket.
  • Átnézik a feltöltött termékeket, adatlapokat, képeket.
  • Megmérik a webáruház betöltési sebességét.
  • Meghatározzák a webáruház biztonsági problémáit.
  • Rávilágítanak az esetlegesen felmerülő jogi hiányosságokra is (GDPR).
  • Felderítik a legfontosabb keresőoptimalizálási problémákat.

A webáruház elemzés elég sok pontot foglal magába ahhoz, hogy szinte semmilyen fontos dolog ne maradjon ki a munka során. Az elemzés végeztével egy szakszerűen összeállított, könnyen értelmezhető dokumentumot adnak át a webáruház tulajdonosoknak, amiben részletesen le vannak írva a hibás területek. Igény esetén pontos javítási útmutatóval is ellátják azt, hogy a háttérben lévő programozó csapat könnyedén ki tudja javítani a hibákat. Azoknak az ügyfeleknek, akik nem rendelkeznek ilyen csapattal, egyedi megoldásokat kínálnak, amikért saját maguk vállalják a felelősséget.

A végeredmény minden esetben magáért beszél, hiszen a javítások után mérhetően javulni fog a webáruház teljesítménye mind a keresőkben, mind a profit növekedésében.

Címkék: Webáruház elemzés
Dátum: 2019-04-10