Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások
Ingyenes Java tanfolyam kezdő programozóknak

Ingyenes Java tanfolyam kezdő programozóknak

A csapból is az folyik, hogy Magyarországon nincs elég informatikus, kevés a programozó. Ezen a problémán próbál meg javítani egy kicsit a pastecode.eu egy ingyenes Java tanfolyammal, amit kifejezetten kezdők számára fejlesztettek ki. A tanfolyam végén egy olyan alapszintet kapnak a diákok, amivel akár az emelt szintű informatika érettségi programozás feladata vagy bármelyik műszaki egyetem Java programozás tantárgya teljesíthető.

A modern nyelvek egyike a Java

Nagyon sok középiskola vagy egyetem olyan programozási nyelveket tanít, aminek semmi értelme tulajdonképpen, mert munkát nem lehet vele találni. Ha már egyszer valaki arra vetemedik, hogy nekiáll programozást tanulni, akkor ne elégedjen meg annyival, hogy egy olyan nyelvet tanul meg, amivel csak otthon magát tudja szórakoztatni. A cél mindenképpen magasabb kell, hogy legyen, azaz olyan nyelvet kell megtanulni, amivel a későbbiekben akár állást is találhat magának.

Az ingyenes Java tanfolyam ebben próbál meg segíteni az érdeklődők számára. A tanfolyamhoz nem kell semmilyen előismerettel rendelkezni, hiszen teljesen az alapoktól indul, és fokozatosan vezeti be a diákokat a Java nyelvbe. Aki komolyan veszi a felkészülést, az könnyedén megbirkózik majd az emelt szintű informatika érettségi programozás feladatával vagy éppen az egyetemi vizsgával is. A kurzus direkt a kezdő programozók számára készült, és a tananyagban is az alapokat mutatja be. Természetesen ez a tanfolyam kevés lesz ahhoz, hogy valaki ezt elvégezve rögtön állásért kopogtasson valahol, de egy nagyon jó alapot ad, amely elegendő ahhoz, hogy egy magabiztos tudást lehessen ráépíteni. A kurzushoz nem kell más, mint egy Java fordító és egy olyan tankönyv, amely tartalmazza az elméleti alapokat. A szükséges gyakorlatot és a feladatokat mindenki megtalálhatja a pastecode.eu weboldalon.

Címkék: Ingyenes Java tanfolyam
Dátum: 2019-04-01