Üzleti tanácsok magyar vállalkozóknak!
Üzleti titkok • Hasznos tanácsok • Bevált szokások
Mivel rendezzük be a babaszobát?

Mivel rendezzük be a babaszobát?

Egy babaszoba berendezése boldogságos feladat a szülőknek, összeválogatni mindazokat a tárgyakat, amelyek a jövevény első éveit végigkísérik. Sokan keresnek ilyenkor egyedi, kézműves készítésű textiltárgyakat. Például babafészket, rácsvédőt a kiságyra, takarókat, dekorációs elemeket, függönyt, falvédőt, szőnyeget.

Iparművészek és amatőrök

Iparművészek és ügyes kezű amatőrök egyaránt szívesen készítenek különféle textilanyagokból babáknak való dolgokat, a babaruháktól a játékokon át a lakásdekorációs elemekig mindenfélét. Az ilyenféle kézműves termékek eladása ma már leginkább webáruházakon keresztül zajlik. Amikor az alkotó tehetsége, ügyessége az elkészült termékké alakul, akkor a megfelelő formában fel kell tenni a webáruház virtuális polcára, hogy a vevők rátaláljanak. A termékleírásban fontos kitérni a méretekre, a felhasznált anyagokra, a tisztítás lehetséges módjaira, a csomagolás, szállítás, fizetés megoldására, és természetesen a termék árát is meg kell adni. Fontos a jó minőségű fotó, ami a színeket is a valóságosnak megfelelően mutatja, nehogy csalódás érje később a megrendelőt.

Időigényes az elkészítés

Az egyedi készítésű termékek ára mindig magasabb, mint a futószalagon gyártott szériatermékeké. Egyrészt a felhasznált alapanyagok is többnyire egyediek, saját gyártásúak, magasabb minőségűek, másrészt a babaruha, bébijáték kézműves elkészítése is időigényesebb, és mindez tükröződik a magasabb árban. Cserébe viszont valóban minőségi, különleges darabokat kaphat a megrendelő, amelyeket szívesen vesz kézbe, szívesen pillant rá a faliképre vagy szőnyegre naponta többször, hiszen érzi, hogy ezek a tárgyak hordozzák alkotójuk ügyességét, fantáziáját, szívét-lelkét.

Címkék: Kézműves termékek eladása
Dátum: 2020-06-30